Heikki valmistaa lammasta Osmo Rauhalan kanssa 26.3.2012

Heikki tutustuu luomuviljelijä, taitelija Osmo Rauhalan kotitilaan,

lampolaan ja luomuviljelyyn. Ruokaosuudessa tehdään lampaan fileetä ja

spelttirisottoa.

Heikki tutustuu luomuviljelijä, taitelija Osmo Rauhalan kotitilaan, lampolaan ja luomuviljelyyn. Ruokaosuudessa tehdään alkupaloiksi Carpaccio karitsasta ja pääruuaksi lampaan fileetä ja spelttirisottoa.

Alkupalat

Carpaccio karitsasta

200g luomukaritsan ulkofileetä
sormisuolaa
mustapippuria myllystä
1rkl tuoreita yrttejä hienonnettuna
n 2rkl majoneesia
(kapriksia)
2rkl paahdettuja pinjansiemeniä
0,5 dl hyvää oliiviöljyä
pieni pala Vilho-juustoa raasteena

Lampaan fileetä ja spelttirisottoa

neljälle

200 g luomukaritsan ulkofileetä

sormisuolaa
mustapippuria myllystä
1 rkl tuoreita yrttejä hienonnettuna
n. 2 rkl majoneesia
(kapriksia)
2 rkl paahdettuja pinjansiemeniä

0,5 dl hyvää oliiviöljyä

pieni pala Vilho-juustoa raasteena

 

HEIKIN LÄHIRUOKAA