ITELLAN Termo-palvelu Lähiruokaa kuluttajille tehokkaalla kylmäkuljetuksella

Uusien termolaatikoiden ja Itellan kattavan kuljetusverkoston avulla lähiruoka löytää kuluttajan luokse nopeasti ja ympäristöystävällisesti. Itella Termo -kuljetuksena voit tilata tuotteita jo useilta tuottajilta  suoraan kotiin.

Kylmäkuljetuksen merkitys tuotteelle on merkittävä niin laadun, maun kuin säilyvyydenkin kannalta.  Meidän kuluttajienkin pitäisi muistaa huolehtia siitä sekä silloin kun tuomme elintarvikkeita kotiin kaupasta että käsitellessämme tuotteita kotona.

Kolmannen kauden toinen jakso Heikin lähiruokaa -ohjelmasarjasta kertookin mielenkiintoisesta ja varmasti toivotusta uudesta kylmäkuljetuspalvelusta.

Ohjelmassa kuulemme kylmäkuljetuksen haasteista ja tuotekehittelystä sekä uusista palveluista.  Lihantuottaja, teurastamo ja palveluntarjoaja Itella esittävät kukin ajatuksiaan kylmäkuljetuksista omasta näkökulmastaan.

Itellan kylmäkuljetuspalvelu on logistiikkansa ansioista loistava valinta yhteistyökumppaniksi myös tuottajalle. Vierailemme Tampereella. Tampereen Postikeskuksessa riittää vilinää, tavara liikkui trukeilla sekä sisään että ulos. Liukuhihnat ja hissit täynnä tavaraa...

Toimiva kylmäketju tuottajalta myymälään tai suoraan kuluttajalle takaa elintarvikkeen säilyvyyden. Ainoaksi  riskiksi tällaisessa kylmäkuljetuksessa taitaakin jäädä ruuan unohtaminen kotona lämpimään!

Itella Termo –palvelu
sekä  yritystenvälisiin että yrityksiltä kuluttajille suunnattuihin elintarvikekuljetuksiin:

-    kattava kuljetusverkosto
-    Itellan jo olemassa olevaa kalustoa  jakeluverkkoa hyödynnetään
-    myös pienien erien kylmäkuljetukset
-    pakkaustekniset ratkaisut takaavat oikean lämpötilan
-    elintarvikkeiden lämpötiloja seurataan laatikossa olevien sensorien avulla


Tutustu tuottajiin ja maatiloihin!

 

HEIKIN LÄHIRUOKAA