Kiitos punkalaitumelaiset!

Hyvä yhteistyö, tekemisen meininki ja talkootyö, lämpö ja innostus kuvauksissa ovat jääneet lähtemättömästi mieleeni.

Kun katsoin jaksoja televisiosta, mieleeni muistui kuvauksissa koettu jännitys, ilo, nauru ja myös vakavoituminen. Te, punkalaitumelaiset, olitte valmiit antamaan kaikkenne. Teitte kanssamme asioita suurella sydämellä. Kaikessa näkyi luottamus ja tahto onnistua. Aitous välittyi tv-sarjassa, teidän luonnollisuutenne kuvissa saa minut edelleen haukkomaan henkeä

Taival ei kuitenkaan ole ollut ilman kiviä ja kantoja. Alusta asti ”punkalaitumelaiseen tapaan” on ollut epäilijöitä. Negatiivisuus on kuitenkin saanut toiset entistä enemmän uskomaan ja tekemään työtä ohjelmasarjan onnistumiseksi.

Työmme Punkalaitumella on tehty. Haaveilkaa ja unelmoikaa, kaikki on mahdollista. Teissä on suunnaton voima. Laitumelaiset, olette vahvoja upeita ihmisiä, joiden sydän ja osaaminen ovat kohdallaan.

Tahdon myös kiittää tuotantotiimiä, joka halusi antaa kaikkensa teille ja ohjelmalle. Saamastamme palautteesta päätellen olemme onnistuneet ainakin kohtuullisesti. Kiitos tiimi, olette paras! Tiimiimme kuului myös Aki Mikkola, joka koordinoi kuvausten ajan ja teki mahdottomankin mahdolliseksi. Kiitos Aki.

Erityiskiitoksen ansaitsee Juha Aro, joka on jaksanut läpi pitkän projektin ”tykätä” meistä.

Kiitos.

Margit Kortteisto
tuottaja
TV-Kasvo Oy