RUOKAKULTTUURIA JA LOHIKEBABIA

 

Tomaattisalaatti

tuoretta salaattia
kypsää tomaattia
kutunjuustoa
tuoreita yrttejä
oliiviöljyä
sormisuolaa, pippuria myllystä
sipulia suikaleina



Saparokujan salaatti

2 ruukkua tuoretta salattia
oliivöljyä
suolaa, pippuria
1/ 2 rasiaa kirsikkatomaatteja
tuoreita yrttejä
1 pkt ilmakuivattua ilmo-possunniskaa

Kalakebab

4 kpl naan-leipää
1 ruukku tuoretta salaattia
2 kpl tomaattia
1/2 kpl kurkkua
1 dl chili-sipulihilloketta
oliiviöljyä
120 g hyvää tuoretta savukalaa



Kalan savustus

1 kirjolohifilee
10% suolaliemi
-valmista suolaliemi lisäämällä litraan vettä 100g suolaa, ja anna sulaa. Voit myös kiehauttaa ja jäähdyttää suolaveden.
-laita kala suolaveteen useiksi tunneiksi, yön yli
-savusta ritilällä nahkapuoli alaspäin 70-80C:ssa noin 45-60 minuuttia

HEIKIN LÄHIRUOKAA